Mountainbike

MOUNTAINBIKE FRA DE KENDTE MÆRKER

Der kan ikke være nogen tvivl om, at mountainbikes de sidste 4-5 år har taget Danmark med storm. Særligt hos det mandlige køn er mountainbike blevet utrolig populært, men også det kvindelige køn har taget sporten til sig.​

Og det glæder vi os naturligvis over hos Herluf Cykler v/Mikael Jensen i Frederikshavn, hvor vi har et stort og flot udvalg af kvalitetsmountainbikes i mange forskellige prisklasser.

ET STORT UDVALG AF MOUNTAINBIKES

Leder du efter en ny mountainbike, så du kan komme ud og cykle en tur i skoven sammen med resten af vennerne? Så kom ned og besøg os i vores forretning. Her finder du et stort udvalg af mountainbikes af mærket Specialized, hvilke er et af de førende inden for cykelmarkedet hvad angår kvalitetscykler.

I forretningen kører vi alle tre mountainbike, og har stor erfaring med dette. Derfor kan du få den helt rette hjælp, hvis du er ny på området, eller blot ønsker en lidt større viden omkring sporten.

​Vores interesse for cykler og særligt mountainbikes smitter naturligvis af på vores kunder, og derfor håber vi, at du vil blive mindst lige så glad for din nye mountainbike, som vi er det med vores.

Vi tilbyder naturligvis også et værksted til dig, hvor du kan få efterset cyklen, hvis det er ved at være tid til at få tjekket din mountainbike efter.

En mountainbike kræver lidt vedligeholdelse, og her har vi et værksted, der kan håndtere dette for dig.​