El-cykler

​ELCYKEL TIL DINE BEHOV HOS HERLUF CYKLER

​Er du på udkig efter en flot, ny elcykel i god kvalitet Så har vi hos Herluf Cykler v/Mikael Jensen et flot udvalg, hvor du med garanti vil kunne finde en elcykel, som passer godt til dig.

​Vi tilbyder mange forskellige mærker, som alle producerer elcykler af høj kvalitet, og kommer du ned forbi vores forretning, så kan du også få dig en prøvetur på din nye elcykel.​

VI VEJLEDER OMKRING ELCYKLER

De senere år har elcykler for alvor vundet frem, og der kan ikke herske nogen tvivl om, at de er kommet for at blive.​

Der er mange fordele ved en elcykel, og kvaliteten af motoren samt den nemme betjening gør, at flere og flere – særligt ældre personer – vælger at anskaffe sig en ny elcykel, så de kan cykle ud i den skønne natur.

Tidligere var mange skeptiske omkring elcykler, måske fordi det lyder så voldsomt med en motor på cyklen.
Men betjeningen af motoren er utrolig nem, og blot ved et enkelt klik på knappen ved styret kan du vælge, om motoren skal være tændt eller ej.

Ligeledes justerer du hastigheden på din nye elcykel gennem to knapper, som ligeledes er på panelet ved styret.

Vi er stærk fortaler for elcykler og særligt det princip at motion med en ”grøn” livsstil kombineres. Derfor ved vi også meget om elcykler, og har du nogle spørgsmål til en elcykel, så skal du være velkommen til at komme forbi til en snak om vores udvalg.

KOM IND OG FÅ EN TUR

Overvejer du at købe en ny elcykel, så kan vi tilbyde dig et stort udvalg af flotte elcykler til både mænd og damer.
Vi har mange forskellige mærker, og kvaliteten er helt i top.​

Bor du i nærheden af Frederikshavn, så skal du være velkommen til at komme ind forbi vores butik. Du kan også kontakte os på telefon 98 42 02 20 eller e-mail herluf-cykler@mail.tele.dk, og så aftaler vi nærmere.​

Her finder du mere info om nogle af de modeller vi har på lager